Een huis kopen?

Handig met internetsites om kunnen gaan is niet per definitie de sleutel tot uw droomhuis. Kennis van de omgeving, de markt en ontwikkelingen hierin bieden een gegarandeerde meerwaarde. In het kennismakingsgesprek worden uw individuele woonwensen uitgebreid besproken en geanalyseerd.

Dit laatste is een continue proces, aangezien uw wensen tijdens de zoektocht wellicht nog iets veranderen. Op deze manier bekijkt u alleen de woningen die in uw droomplaatje passen. Advies over de bouwkundige staat, vaststelling van de reële prijs en tips over eventuele verbouwingen of verbeteringen zijn dan vanzelfsprekend. De daarop volgende onderhandelingen worden in nauw overleg gevoerd om tot een optimaal uitonderhandelde koop te komen.

TARIEVEN 

We bekijken graag samen met u op welke wijze wek een toegevoegde waarde kunnen zijn bij uw woningaankoop. Heeft u behoefte aan een volledige begeleiding vanaf de eerste bezichtiging tot aan de aankoop? Of wilt u bijvoorbeeld enkel advies bij de prijsonderhandelingen? De keuze is volledig aan u. Een huis kopen met Hoitink Makelaardij als uw aankoopmakelaar is al mogelijk vanaf € 750,-- (vraag naar de voorwaarden).

Bij aankoop van uw huis

  • Scherp courtage
  • Goed bekend in Twente
  • Samen bezichtigen, uw persoonlijk adviseur en vraagbaak
  • Scherpe aankoopprijs voor u is hoofdzaak bij de onderhandeling
  • Informatie over een passend huis ontvangt u per mail of telefoon

 

Neem contact op

 

Vastgoedpro NWWITaxateurs UnieFunda.nlhuislijn.nlJaap.nl