Hertmerweg 45, 45A

7625RH Zenderen

Kenmerken

Status: Verkocht
Type object: horeca
Vloeroppervlakte: 1420 m2
Perceeloppervlakte: 31279 m2
Bouwjaar: 2006

Omschrijving

Gunstig gelegen aan de rand van het dorp Zenderen in het prachtige Twentse landschap wordt ter overname aangeboden Restaurant & Partycentrum Lutke Hulscher.

Gunstig gelegen aan de rand van het dorp Zenderen in het prachtige Twentse landschap wordt ter overname aangeboden Restaurant & Partycentrum Lutke Hulscher.

Het gehele object betreft een pannenkoekenboerderij met (voormalige) manege, een vrijstaand partycentrum, een zeer ruime en comfortabele bedrijfswoning met tuin, erf, terrassen, landschapspark, buitenterrein en een eigen parkeerterrein.

Pannenkoekenboerderij met (voormalige manege):
Gerealiseerd in 1998, entree; doorgang naar restaurant, toiletgroepen, opslagruimte en afwaskeuken; restaurant (ca.450m2) met bar, open keuken en ca. 250 zitplaatsen; voormalig manege met 10 paardenstallen. Terras met 84 zitplaatsen.

Partycentrum (kapschuur):
Gerealiseerd in 2005, begane grond bedraagt de oppervlakte ca. 250m2. Restaurant met bar ca. 80 zitplaatsen; 2 toiletgroepen; bereidingskeuken; opslag/achter entree met trapopgang naar 1e verdieping (ca.20m2) met personeelsruimte en een technische ruimte. Voorzijde kapschuur ruime overkapping ingericht als overdekt terras met 46 zitplaatsen.

Parkeerterrein voor ca. 120 auto’s.

Bedrijfswoning:
Exclusief landhuis liggend aan de rand van de Zenderense Esch in een historisch waardevolle omgeving tussen het landgoed Weleveld en landgoed Twickel. Dit bijzonder fraaie landhuis in klassieke bouwstijl (inhoud 879 m³) is in nieuwstaat en te bereiken via een eigen oprijlaan met brug. Naast het landhuis staat een in stijl gebouwd bijgebouw of garage/ carport berging. De totale kavel heeft een oppervlakte van maar liefst 1.12.60 ha (12.160 m2) bestaande uit tuin en landschapspark.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met vide en trapopgang, kantoor, woonkamer met eethoek, woonkeuken in landelijke stijl, slaapkamer met inloopkast en via slaapkamer bereikbare badkamer v.v. oa ligbad, wastafel, separate douche.

1e verdieping:
Overloop met complete badkamer, 3 slaapkamer en zeer royale kamer welke geschikt is voor meerdere doeleinden (slaapkamer(s), woonkamer/keuken igv dubbele bewoning).

Locatie